NË EMIRATET E BASHKUARA ARABE REGJISTROHET RASTI I PARË ME LINË E MAJMUNËVE

NË EMIRATET E BASHKUARA ARABE REGJISTROHET RASTI I PARË ME LINË E MAJMUNËVE

Regjistrohet rasti i parë i lisë së majmunëve në Emiratet e Bashkuara Arabe, thotë Ministria e Shëndetësisë.

Virusi u zbulua te një grua 29-vjeçare e cila erdhi në Emiratet e Bashkuara Arabe nga Afrika Perëndimore.

Organizata Botërore e Shëndetësisë tha më herët gjatë ditës së sotme se 131 raste të fruthit janë konfirmuar në mbarë botën deri më tani, dhe 106 raste të tjera dyshohen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.