NË RMV 24 TË VDEKUR DHE 2.269 TË INFEKTUAR

NË RMV 24 TË VDEKUR DHE 2.269 TË INFEKTUAR

Minsitria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga 7.038 të testuar 2.269 kanë rezultuar pozitiv me kovid 19. Vetëm në Shkup janë regjistruar 1.169 të infektuar. Poashtu nga numri i përgjithshëm i të infektuarve 310 janë riinfektime. Në 24 orët e fundit betejën me Kovid-19 e kanë fituar edhe 1.420 pacientë. Fatkeqësisht virusi korona u ka marr jetën edhe 13 personave, 5 prej të cilëve nga SHkupi, 3 nga Strumica, 2 nga Kavadari dhe nga 1 në Kumanovë, Strugë dhe Ohër. Poashtu nga Termini im bëhet e ditur se në periudhën prej 3 deri më 16 janar 2022 e kanë humbur jetën edhe 11 persona. Numri I rasteve aktive në vend aktualisht arrinë në 17.218 të infektuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.