NË RMV 475 RASTE AKTIVE ME KOVID 19

NË RMV 475 RASTE AKTIVE ME KOVID 19

Virusi korona vazhdon të jetë i pranishëm në Maqedoninë e Veriut. Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se Brenda tre ditësh, përkatësisht prej 3 deri më 5 qershor 2022, janë kryer 2.257 testime për Covid-19 dhe janë regjistruar 135 raste të reja, prej të cilave 25 janë riinfeksione. Në periudhën e njejtë 164 persona janë shëruar, ndërsa nuk është raportuar asnjë person i vdekur. Aktualisht në RMV ka 475 raste active me Kovid 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.