NË RMV 8 TË VDEKUR 1348 TË INFEKTUAR ME KOVID 19

NË RMV 8 TË VDEKUR 1348 TË INFEKTUAR ME KOVID 19

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar edhe 1.348 të infektuar me kovid 19 nga 6.141 të testuar bën të ditur Ministria e shëndetësisë.

Nga 1.348 të infektuar 677 janë të regjistruar në Shkup, ndërsa 145 janë reinfektime. Poashtu janë regjistruar edhe 784 të shëruar dhe 8 të vdekur të moshës nga 55 deri 82 vjeç. Aktualisht në vend ka 16.132 raste aktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.