NË RMV ZBULOHEN EDHE 104 RASTE ME OMIKRON

NË RMV ZBULOHEN EDHE 104 RASTE ME OMIKRON

Në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 104 raste me Omikron bën të ditur Ministria e shëndetësisë. Siç bëjnë të ditur nga kjo ministri në laboratorin e virusologjisë dhe diagnostikimit molekular të ISHP-së, nga 152 raste pozitive me Kovid 19, me 68% apo 104 prej tyre kanë rezultuar me variantin Omikron. Ky lloj është zbuluar në 12 qytete të vendit edhe atë Shkup 48, Ohër 27, Koçan 7, Tetovë 6, Veles 5, Pehçevë, Shtip, Gjevgjeli, Kavadar nga dy dhe Vinicë, Negotinë, dhe Manastir nga një rast me Omicron./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.