NË SHKUP NIS GRUMBULLIMI I NDIHMAVE HUMANITARE PËR UKRAINASIT

NË SHKUP NIS GRUMBULLIMI I NDIHMAVE HUMANITARE PËR UKRAINASIT

Shoqata e ukrainasve “Lesja Ukrainka” dhe Shtabi ndërkombëtar për ndihmë për ukrainasit përmes një komunikate bëjnë thirrje për ndihmë humanitare për Ukrainën.

Pikat e grumbullimit të ndihmave humanitare, janë hapur në depon e kompanisë “Koding Gorska” në rrugën “Sharplanina” nr. 4 në Gjorce Petrov (çdo ditë pune nga ora 10:00 deri në 19:00, të shtunën nga ora 10:00 deri në 14:00).

Poashtu është hapur një tendë në sheshin Maqedonia, në qendër të qytetit (çdo ditë nga ora 08:00 deri në 20:00).

Leave a Reply

Your email address will not be published.