NJË BURRË KA PREKUR TRUPIN E VAJZËS 19 VJEÇARE PËR VETËKËNAQËSI – TMERR NË NJËRIN NGA AUTOBUSËT E QYTETIT

NJË BURRË KA PREKUR TRUPIN E VAJZËS 19 VJEÇARE PËR VETËKËNAQËSI – TMERR NË NJËRIN NGA AUTOBUSËT E QYTETIT

Dje në ora 17:10 në SPB Shkup, një 19-vjeçare nga Shkupi ka raportuar se rreth orës 13:20 në autobusin e NTP-së në zonën e Qendrës, një burrë e ka prekur në trup dhe më pas ka masturbuar, thuhet në buletinin e policisë.

Po punohet në zbardhjen e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.