NJË RRUGË NË NJU JORK TË SHBA-VE EMËROHET “GJERGJ KASTRIOTI”

NJË RRUGË NË NJU JORK TË SHBA-VE EMËROHET “GJERGJ KASTRIOTI”

Një rrugë në Nju Jork të SHBA-së ka marrë emrin e heroit kombëtar shqiptar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Në përurim ka marrë pjesë edhe kryebashkiaku i Nju Jorkut, Eric Adams.  Shqiptarët e Nju Jorkut me këtë rast kanë organizuar një manifestim me muzikë shqipe dhe me flamuj kuq e zi. Poashtu ditë më parë në Bronx ishte përuruar një rrugë me emërin “Fan Noli”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.