OKB: TË PAKTËN 3455 CIVIL JANË VIKTIMA TË LUFTËS NË UKRAINË

OKB: TË PAKTËN 3455 CIVIL JANË VIKTIMA TË LUFTËS NË UKRAINË

Zyra e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut thotë se të paktën 3 mijë e 455 civil janë viktima të luftës në Ukrainë. Këtu përfshihen më shumë se 1 400 vdekje dhe mbi 2 000 të lënduar rëndë. Por OKB-ja beson se shifrat reale mund të jenë dukshëm më të larta. Viktimat më së shumti raportohen nga rajonet Donetsk dhe Luhansk në lindje të Ukrainës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.