ORËT E AGJËRIMIT SIPAS KRYEQYTETEVE

ORËT E AGJËRIMIT SIPAS KRYEQYTETEVE

Në Shkup dita e parë e agjërimit ka filliuar në orën 03:55 kur ka përfunduar syfiri dhe do të ndërpritet në orë 17:55 kur fullon iftari.

Amsterdam, Holandë: 16 orë, Varshavë, Poloni: 16 orë, Londër, MB: 16 orë, Astana, Kazakistan: 16 orë, Bruksel, Belgjikë: 16 orë, Paris, Francë: 15 orë, Cyrih, Zvicër: 15 orë Bukuresht, Rumani: 15 orë, Otava, Kanada: 15 orë,

Sofje, Bullgari: 15 orë, Romë, Itali: 15 orë, Madrid, Spanjë: 15 orë, Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë: 15 orë,

Lisbonë, Portugali: 14 orë, Athinë, Greqi: 14 orë, Pekin, Kinë: 14 orë, Uashington, DC, SHBA: 14 orë, Pyongyang, Koreja e Veriut: 14 orë, Ankara, Turqi: 14 orë, Rabat, Marok: 14 orë, Tokio, Japoni: 14 orë

Islamabad, Pakistan: 14 orë, Kabul, Afganistan: 14 orë, Teheran, Iran: 14 orë, Bagdad, Irak: 14 orë, Bejrut, Liban: 14 orë, Damask, Siri: 14 orë, Kajro, Egjipt: 14 orë, Jerusalem: 14 orë

Kuvajti, Kuvajti: 14 orë, Qyteti i Gazës, Palestinë: 14 orë, Nju Delhi, Indi: 14 orë, Hong Kong: 14 orë, Dhaka, Bangladesh: 14 orë, Muscat, Oman: 14 orë, Riad, Arabi Saudite: 14 orë, Doha, Katar: 14 orë, Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe: 14 orë, Aden, Jemen: 14 orë.

Addis Ababa, Etiopi: 13 orë, Dakar, Senegal: 13 orë, Abuja, Nigeri: 13 orë, Colombo, Sri Lanka: 13 orë, Bangkok, Tajlandë: 13 orë, Khartoum, Sudan: 13 orë, Kuala Lumpur, Malajzi: 13 orë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.