PA UJË NJË PJESË E QYTETIT

Për shkak të një defekti defekti f-100 mm në rr. 30/315 Radishanë, sot do të ndërpritet furnizimi me ujë për shfrytëzuesit e rrugës së njëjtë (Ljubotenski Pat).

Siç njoftojnë nga NP Ujësjellës dhe Kanalizime, furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 08:40 deri në përfundim të riparimit të defektit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.