PARAQITET E ZHDUKUR E MITURA NGA SHKUPI

PARAQITET E ZHDUKUR E MITURA NGA SHKUPI

Në stacionin policor Çair me datë 09.05.2022 në ora 13.15 24-vjeçari Z.J. ka paraqitur se motra e tij ishte zhdukur.

Personi në fjalë nga fshati Luboten i Shkupit ka raportuar se motra e tij e mitur me iniciale S.J.(17 vjeç) është larguar nga shtëpia e tyre familjare dhe nuk është kthyer.

Po merren masa të mëtutjeshme për gjetjen e të zhdukurës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.