PRESIDENTJA E KOSOVËS TAKOI FEMRAT LIDERE NË SHKUP

PRESIDENTJA E KOSOVËS TAKOI FEMRAT LIDERE NË SHKUP

Presidente e Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, një  intelektuale dhe shembulli i femrës, realizoi në Shkup një drekë me femrat lidere në politikë, biznes, art, e fusha të tjera të nacionaliteteve të ndryshme.

Në takim u diskutua për barazinë gjinore dhe përfaqësimin e femrës, sistemin e funksionimit të drejtësisë, apo listat e hapura në zgjedhje, me shpresën për rritjen e përfaqësimit të femrës edhe në politikë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.