SHTABI I KRIZAVE I PROPOZON QEVERISË: PERIUDHA E IZOLIMIT TË SHKURTOHET NË SHTATË DITË

Shtabi i Përgjithshëm Koordinues i Krizave ka mbajtur mbledhje ku u shqyrtua dhe miratua propozimi i KSI-së për shkurtimin e periudhës së izolimit pas testit pozitiv PCR, nga 10 në 7 ditë. „Rekomandimi bazohet në propozimin e Komisionit për Sëmundjet Infektive, për shkak të pamjes më të lehtë klinike të shkaktuar nga sforcimi i omicron”, tha Shtabi i Përgjithshëm i Krizave. Rekomandimi i është dorëzuar Qeverisë dhe duhet të diskutohet në seancën e ardhshme të qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.