QENDRA E QYTETIT HATAJ U SHKATËRRUA, SHUM VIKTIMA DHE TË LËNDUAR

QENDRA E QYTETIT HATAJ U SHKATËRRUA, SHUM VIKTIMA DHE TË LËNDUAR

Tërmeti shkatrroi Hataj, ku në qendër të qytetit u shkatërruan pothuajse të gjitha ndërtesat dhe në disa zona u shfaqën çarje në rrugë. Duke qenë se shumë objekte u shkatërruan, ekipet e kishin të vështirë të arrinin në disa zona, ndërsa qytetarët kërkuan ndihmë nga autoritetet për të shpëtuar të afërmit e tyre nën rrënoja. Ekipet e shpëtimit për bëjnë përpjekje për të nxjerrur njderëzit nga rrënojat ku kanë ngelur shum familje, por punën e tyre e ka vështërsuar shiu i rrëmbyeshëm dhe temperaturat e ulëta, që po u shkaktojnë vështërsi edhe banorë e të asaj zone të shkatrruar nga tërmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.