RMV AFËR 21 MIJË RASTE AKTIVE ME KOVID 19

RMV AFËR 21 MIJË RASTE AKTIVE ME KOVID 19

Në vend aktualisht ka 20.856 raste aktive me Kovid-19, numri më i madh i të cilëve në Shkup 11.390, pason Manastiri me 1613 dhe Prilepi me 754. Numër më të vogël të rasteve aktive ka në Dibër 22 dhe Dojran 14 raste. Në bazë ditore vazhdon të regjistrohen rreth 2000 të infektuar. Të martën u njoftua për 2341 raste të reja, apo rreth 38% nga numri i përgjithshëm i 6.193 personave të testuar./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.