TELEFONËT CELULARË MUND TË KENË NJË EFEKT NEGATIV PËR LËKURËN

TELEFONËT CELULARË MUND TË KENË NJË EFEKT NEGATIV PËR LËKURËN

Rritni ndriçimin e ekranit dhe madhësinë e shkronjave, në mënyrë që të mos keni nevojë të kapsallitni sytë gjatë leximit.

Dy herë në ditë, bëni një masazh të lehtë të zonës rreth syve me një krem ushqyes.

Inflamacion nënlëkuror në faqe dhe mjekër

Fshijeni shpesh ekranin me një pecetë antiseptike për të hequr mikrobet dhe përpiquni të shmangni të folurit në telefon duke e mbajtur në fytyrë. Shtoni një produkt zinku në kujdesin tuaj të përditshëm, ai than skuqjen dhe normalizon sekretimin e gjëndrave dhjamore.

Rrathë të errët nën sy

Mos e vendosni “pajisjen” në dhomën e gjumit, është më mirë ta hiqni atë nga dhoma gjatë natës – kjo do të përmirësojë cilësinë e gjumit. Në mëngjes aplikoni kompresa të ftohta në zonat problematike për 10 minuta.

Rrudhat krijohen nga fakti që ulni kokën, duke parë ekranin. Mundohuni ta bëni më rrallë dhe mos harroni të përdorni krem për zbutjen e qafës.

Fytyrë e pashëndetshme

Drita blu e emetuar nga pajisjet kontribuon në krijimin e radikaleve të lira. Lëkura duket e lodhur dhe plaket më shpejt. Agjentët e fuqishëm kundër plakjes do të ndihmojnë në luftimin e saj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.