TRENÇEVSKA:GJENDJA ME KOVID NË ÇERDHE ËSHTË NËN KONTROLL

TRENÇEVSKA:GJENDJA ME KOVID NË ÇERDHE ËSHTË NËN KONTROLL

Në kopshtet e fëmijëve nga data 28.01 deri më 04.02.2022 janë regjistruar 75 punonjës dhe 24 fëmijë pozitivë me Covid-19. Raste aktive  në vend janë 254 të punësuar dhe 47 fëmijë. Situata është nën kontroll dhe deri më sot numri i të infektuarve nuk është i madh, tha në “Studio 10”, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trencevska.

Shtoi se prindërit nuk duhet të shqetësohen sepse mbahen evidencë në bazë ditore dhe javore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.