2444 Articles Written1 Comments

DIELLI – ILAÇI NATYRAL QË MBAN LARG SËMUNDJET

DIELLI – ILAÇI NATYRAL QË MBAN LARG SËMUNDJET Dielli dhe rrezet e tij janë...

GRATË HUMBIN TRE ORË GJUM GJATË NATËS ME FAJIN E BURRAVE

GRATË HUMBIN TRE ORË GJUM GJATË NATËS ME FAJIN E BURRAVE Një studim i...

NUSJA VRET NË GJUMË VJEHRRËN

NUSJA VRET NË GJUMË VJEHRRËN Në Indi një 27-vjeçare vrau vjehrrën e saj duke u paraqitur si hajdut. Me...

NJË GRUA 45-VJEÇARE KA RRAHUR NJË GRUA 47 VJEÇARE NË SHKUP

NJË GRUA 45-VJEÇARE KA RRAHUR NJË GRUA 47 VJEÇARE NË SHKUP Një grua 45-vjeçare...

SHKUPJANI 45 VJEÇ I SHKAKTON LËNDIME FIZIKE PARTNERES

SHKUPJANI 45 VJEÇ I SHKAKTON LËNDIME FIZIKE PARTNERES Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike...