1644 Articles Written1 Comments

NDËRRON JETË LEHONA 26-VJEÇARE

Një ngjarje tronditëse ndodhi mbrëmë gjatë natës në Spitalin “Nëna Terezë” në Çair. Vdes...

OBSH:GRATË MË TË PREKURA NGA DIABETI

Dita botërore e luftës kundër diabetit këtë vit në nivel global, duke shënuar edhe...

SA KUSHTON SHËNDETI MENSTRUAL?

Çdo e katërta grua apo vajzë ka munguar në punë për shkak të dhembjeve...

EPIDEMIA GLOBALE- SINDROMA “BURNOUT”

PUNA DHE SHËNDETI MENDOR Puna është një kënaqësi në vete përmes së cilës përmbushim...

“SHKUPI LEXON” SOLLI EMOCION TË VEÇANTË KËTË VIT

Mishërimi i dhembjes, mallit, dashurisë dhe shprehjes së tyre mes rreshtave u ndje thellë...