2209 Articles Written1 Comments

“TË LIRË” NGA LEA YPI VLERËSOHET SI NJË NDËR LIBRAT MË TË MIRË KËTË VIT NGA “THE GUARDIAN”

  Romani “Të lirë” nga Lea Ypi është vlerësuar nga gazeta prestigjioze “The Guardian”...

PANDEMIA DHE SHTATZËNAT-RREZIKOHEN TË KENË PASOJA MË TË RËNDA

  Shtatzënat me kovid kanë më shumë komplikime! Gratë shtatzëne me virusin korona ballafaqohen...

NËNA E MELEKUT TREGON SE SA E RËNDË ËSHTË JETA ME FËMIJË QË VUAN NGA PARALIZA CEREBLARE

SA ËSHTË E VËSHTIRË TË JETOHET NË VENDIN TONË ME SËMUNDJE TË VEÇANTA? Si...

MËNGJESI ËSHTË VAKTI MË I RËNDËSISHËM I DITËS

HANI SA TË ZGJOHENI Ekspertët thonë se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i...

DISA NGA SHKAQET MË SERIOZE PSE NDIHENI TË LODHUR PËRVEÇ MUNGESËS SË GJUMIT DHE STRESIT

DISA NGA SHKAQET MË SERIOZE PSE NDIHENI TË LODHUR PËRVEÇ MUNGESËS SË GJUMIT DHE...