Ekonomi

PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA KËRKOJNË MBËSHTETJA MUJORE TË BARAZOHET ME RROGËN MINIMALE

PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA KËRKOJNË MBËSHTETJA MUJORE TË BARAZOHET ME RROGËN MINIMALE Kualicioni...

PAVARËSIA EKONOMIKE NDIKON NË NJË LIDHJE TË QËNDRUESHME

PAVARËSIA EKONOMIKE NDIKON NË NJË LIDHJE TË QËNDRUESHME Paratë dhe ekonomia janë një çështje...

NJË NË KATËR EVROPIANË KANË VËSHTIRËSI FINANCIARE

NJË NË KATËR EVROPIANË KANË VËSHTIRËSI FINANCIARE Një në katër evropianë do ta përshkruanin...

BOTA MË E FRIKËSUAR NGA INFLACIONI, SESA NGA COVID 19

BOTA MË E FRIKËSUAR NGA INFLACIONI, SESA NGA COVID 19 Në dy vitet e...

SI TI MENAXHONI PARATË?

SI TI MENAXHONI PARATË? Filloni të paguani çdo gjë që nga faturat deri tek...