Opinione

NJOLLAT E ZEZA NGA PATRIARKATI DHE “FUNDI” I TYRE

Lindita AHMETI-shkrimtare   ***   “Gruaja duhet të ketë të holla dhe dhomën e...

HEROIZMI I GRUAS SHQIPTARE PARË NGA TË HUAJT

HEROIZMI I GRUAS SHQIPTARE PARË NGA TË HUAJT Prof. Dr. Sabile Keçmezi-Basha Jeta e...

ROLI DHE KONTRIBUTI I MOTRAVE QIRIAZI NË KONGRESIN E MANASTIRIT

“Gratë dhe vajzat e sotme duhet të marrin si shembull pasionin, vullnetin, këmbënguljen, qartësinë...