Psikologji

VIKTIMAT E NGACMIMIT KANË FRIKË TI DENONCOJNË RASTET

VIKTIMAT E NGACMIMIT KANË FRIKË TI DENONCOJNË RASTET Shumë pak qytetarë të Maqedonisë së...

KA NDRRUAR JETË LEHONA QË TENTOI TË VETVRITET NË SPITALIN E GJINEKOLOGJOISË

KA NDRRUAR JETË LEHONA QË TENTOI TË VETVRITET NË SPITALIN E GJINEKOLOGJOISË Ka ndrruar...

ÇFARË JANË ËNDRRAT?

ÇFARË JANË ËNDRRAT? Ëndrrat janë mendime dhe imazhe, tinguj, zëra dhe ndjenja subjektive që...

SPASOVSKI: DHUNA NË FAMILJE ME PASOJA PËR TËR SHOQËRINË

SPASOVSKI: DHUNA NË FAMILJE ME PASOJA PËR TËR SHOQËRINË Vitin e kaluar nga gjithësej...

VJEHRRA KËRCËNON ME JETË NUSEN NË TETOVË

VJEHRRA KËRCËNON ME JETË NUSEN NË TETOVË Nusja e moshës 43 vjeçare ka denoncuar...