Kultura

VIDEO: RIHANNA, MAHNITI PUBLIKUN ME PERFORMANCËN LIV NË OSCARS

RIHANNA, MAHNITI PUBLIKUN ME PERFORMANCËN LIV NË OSCARS Këngëtarja e famshme Rihanna befasoi në...

THIRRJE PUBLIKE PËR AUTORË PËR QËNDRIM NJË MUJOR NË NJË NGA VENDET E RAJONIT

THIRRJE PUBLIKE PËR AUTORË PËR QËNDRIM NJË MUJOR NË NJË NGA VENDET E RAJONIT...

VIDEO: FILMI “GITHÇKA KUDO NË TË NJËJTËN KOHË” FITUES I SHTATË OCARËVE

FILMI "GITHÇKA KUDO NË TË NJËJTËN KOHË" FITUES I SHTATË OCARËVE Filmi më i...

PERSONAT QË SHKOJNË RREGULLISHT NË KONCERTE JANË MË TË LUMTUR

PERSONAT QË SHKOJNË RREGULLISHT NË KONCERTE JANË MË TË LUMTUR Një studim australian, i...

ALBINA KELMENDI DHE FAMILJA KELMENDI DO TA PËRFAQËSOJNË SHQIPËRINË NË EUROVISION

ALBINA KELMENDI DHE FAMILJA KELMENDI DO TA PËRFAQËSOJNË SHQIPËRINË NË EUROVISION Shqipërinë do ta...