Të Përditshme

VRITET NJË GRUA SHTATZËNË NË PRISHTINË

VRITET NJË GRUA SHTATZËNË NË PRISHTINË Një vrasje e rëndë ka ndodhur  në oborrin...

MOTI SOT I FTOHT DHE ME RRESHJE SHIU E BORE NË ZONAT MALORE

MOTI SOT I FTOHT DHE ME RRESHJE SHIU E BORE NË ZONAT MALORE Moti...

VAJZA E BËN NËNËN PËR SPITAL!

VAJZA E BËN NËNËN PËR SPITAL! Një vajzë e mitur ka goditur nënën e...

ÇEKALLOVIQ: DHUNUESIT SHËTISIN LIRSHËM, GRATË E DHUNUARA MBYLLEN NË STREHIMORE!

ÇEKALLOVIQ: DHUNUESIT SHËTISIN LIRSHËM, GRATË E DHUNUARA MBYLLEN NË STREHIMORE! Shpeshë here gratë viktima ngelin...

ISMAIL QEMALI MË 28 NËNTOR NGRITI FLAMURIN E PAVARËSISË TË QËNDISUR NGA MARIGO POZIO

ISMAIL QEMALI MË 28 NËNTOR NGRITI FLAMURIN E PAVARËSISË TË QËNDISUR NGA MARIGO POZIO...