Të Përditshme

SHKRIMI ZBULON PERSONALITETIN TUAJ

SHKRIMI ZBULON PERSONALITETIN TUAJ Mënyra se si ju shkruani në një fletë të bardhë...

NËNA DHE FËMIJA 5 VJEÇ HUMBIN JETËN NGA VËRSHIMET NË PEJË

NËNA DHE FËMIJA 5 VJEÇ HUMBIN JETËN NGA VËRSHIMET NË PEJË Një fëmijë rreth...

VETURA GODET NJË GRUA NË SHKUP

VETURA GODET NJË GRUA NË SHKUP   Mbrëm në rrugën “Ruzvelt” në Shkup një...

ËSHTË NGADALËSUAR PROGRESI DREJT BARAZISË GJINORE

ËSHTË NGADALËSUAR PROGRESI DREJT BARAZISË GJINORE Raporti Global i Hendekut Gjinor nga Forumi Ekonomik...

BEBE REXHA GODITET NGA FANSI ME TELEFON NË KOKË

BEBE REXHA GODITET NGA FANSI ME TELEFON NË KOKË Bebe Rexha është lënduar në...