2444 Articles Written1 Comments

KOPJA E MONA LIZËS U SHIT NË ANKAND PËR 210,000 EURO

Një kopje e portretit të Mona Lizës nga Da Vinci e cila është një...

APLIKACIONET ME TË CILAT MUND TË VËZHGONI FËMIJËT TUAJ

Në kohën që po e jetojmë, ku çdo ditë hasim në lajme të ndryshme...

CILAT JANË KUKULLAT MË TË MIRA PËR FËMIJËT TUAJ?

Kur zgjidhni lodrat e fëmijëve, ekuilibri është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Të gjithë fëmijët duhet...

A KENI MENDUAR NDONJËHERË SE CILI KOMB KA DHËMBËT MË TË PASTËR?

Vitet e fundit, ka pasur studime të shumta që hulumtojnë cilësinë e kujdesit dentar...

POGBA DHE STELLA McCARTNEY KRIJUAN ATLETET E PARA VEGANE!

Ishte periudha e izolimit të vitit të kaluar, kur dy botë komplet të ndryshme...