Biznes

PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA KËRKOJNË MBËSHTETJA MUJORE TË BARAZOHET ME RROGËN MINIMALE

PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA KËRKOJNË MBËSHTETJA MUJORE TË BARAZOHET ME RROGËN MINIMALE Kualicioni...

PAVARËSIA EKONOMIKE NDIKON NË NJË LIDHJE TË QËNDRUESHME

PAVARËSIA EKONOMIKE NDIKON NË NJË LIDHJE TË QËNDRUESHME Paratë dhe ekonomia janë një çështje...

GRATË QË PUNOJNË MBI 55 ORË NË JAVË RREZIKOHEN NGA DEPRESIONI

GRATË QË PUNOJNË MBI 55 ORË NË JAVË RREZIKOHEN NGA DEPRESIONI Sipas një studimi...

NJË NË KATËR EVROPIANË KANË VËSHTIRËSI FINANCIARE

NJË NË KATËR EVROPIANË KANË VËSHTIRËSI FINANCIARE Një në katër evropianë do ta përshkruanin...

“AJNSHTAJNI I VOGËL” KUR ISHTE 6 VJEÇ MBAROI SHKOLLËN FILLORE, 12 VJEÇ NIS DOKTORATURËN

“AJNSHTAJNI I VOGËL” KUR ISHTE 6 VJEÇ MBAROI SHKOLLËN FILLORE, 12 VJEÇ NIS DOKTORATURËN...