Karrierë

5 MËNYRA VEPRIMI KUR FILLONI NJË PUNË TË RE

5 MËNYRA VEPRIMI KUR FILLONI NJË PUNË TË RE Kur filloni një vend të...

G100 ZGJEDH PROFESORESHËN RABIJE MURATI ANËTARE DHE KRYESUESE TË REGJIONIT TË POLLOGUT

G100 ZGJEDH PROFESORESHËN RABIJE MURATI ANËTARE DHE KRYESUESE TË REGJIONIT TË POLLOGUT Profesoresha universitare...

5 KËSHILLA PËR GRATË QË TË KENË SUKSES NË BIZNES

5 KËSHILLA PËR GRATË QË TË KENË SUKSES NË BIZNES Të jesh sipërmarrës nuk...

SHPËRBLEHET SUKSESI MENAXHUES I GRUAS – TOP 100 SHPALL KOMPANITË MË TË SUKSESSHME TË VITIT

    Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore për të 11-tën herë me radhë, organizoi...