Shëndeti

A KENI MENDUAR NDONJËHERË SE CILI KOMB KA DHËMBËT MË TË PASTËR?

Vitet e fundit, ka pasur studime të shumta që hulumtojnë cilësinë e kujdesit dentar...

EFEKTI I VAKSINËS KUNDËR VIRUSIT KORONA TE GRATË SHTATZËNA

  Pandemia po vazhdon të jetojë me ne. Krahas aplikimit të vaksinave dhe thirrjes...

TË GJITHË KEMI NEVOJË PËR MBËSHTETJE

  Të gjithëve na ndodh që kohë mbas kohe të kalojmë në periudha të...

INTROVERTIZMI

Kur dëgjojmë fjalën introvert, menjëherë mendojmë  për dikë që është i turpshëm ose i...

ANKTHI, SIMPTOMAT DHE TRAJTIMI I TYRE

Ankthi është reagimi natyror i trupit tuaj ndaj stresit. Është një ndjenjë frike ose...