Stili i jetës

DHUNA DHE PËRDHUNIMIT SI MJETE LUFTE- EKSPOZITË NË NJU JORK ME FOTO NGA KOSOVA

DHUNA DHE PËRDHUNIMIT SI MJETE LUFTE- EKSPOZITË NË NJU JORK ME FOTO NGA KOSOVA...

RONELA HAJATI NUK ARRITI TË DËRGOJË SHQIPËRINË NË FINALEN E EUROVIZIONIT

RONELA HAJATI NUK ARRITI TË DËRGOJË SHQIPËRINË NË FINALEN E EUROVISION Gjysmëfinalja e parë...

NË MOSHËN 60 VJEÇARE ARRIHET KULMI I VETËBESIMIT

NË MOSHËN 60 VJEÇARE ARRIHET KULMI I VETËBESIMIT Sipas një artikulli të botuar së...

KUSH E DËMTON MË SHUMË SHËNDETIN, SHEQERI APO YNDYRAT?

KUSH DËMTON MË SHUMË SHËNDETIN SHEQERI APO YNDYRAT? Kilogramët e tepërta kontribuojnë në shfaqjen...

STUDIMET VËRTETOJNË SE NJË SASI E KONSIDERUESHME E TOKSINAVE VIJNË PIKËRISHT NGA KËPUCËT

STUDIMET KANË KONSTATUAR SE NJË SASI E KONSIDERUESHME E TOKSINAVE VIJNË PIKËRISHT NGA KËPUCËT...