Biznes

TË PASURIT JANË NDOTËSIT MË TË MËDHENJ, THONË NGA PLATFORMA KUNDËR VARFËRISË

TË PASURIT JANË NDOTËSIT MË TË MËDHENJ, THONË NGA PLATFORMA KUNDËR VARFËRISË Kategoria më...

SI TË VEPRONI PARA SE TË KËRKONI NJË NGRITJE RROGE?

Të gjitha gratë duhet të ndihen të fuqishme dhe të sigurt kur kërkojnë një...

‘‘DAUTI-KOMERC’’, DO TË SHËNOJË 30-VJETORIN E THEMELIMIT TË SAJ SI KOMPANI

‘‘DAUTI-KOMERC’’, DO TË SHËNOJË 30-VJETORIN E THEMELIMIT TË SAJ SI KOMPANI Kompania e njohur...

ELITA DEMIRI, NJË DREJTORESHË, NËNË DHE BASHKËSHORTE E SUKSESSHME

ELITA DEMIRI, NJË DREJTORESHË, NËNË DHE BASHKËSHORTE E SUKSESSHME Megjthse pozita e femrës në...

PAS LINDJES FEMRAT JANË DUKSHËM MË PAK AMBICIOZE NË PUNË

PAS LINDJES FEMRAT JANË DUKSHËM MË PAK AMBICIOZE NË PUNË Femrat janë dukshëm më...