Karrierë

ELITA DEMIRI, NJË DREJTORESHË, NËNË DHE BASHKËSHORTE E SUKSESSHME

ELITA DEMIRI, NJË DREJTORESHË, NËNË DHE BASHKËSHORTE E SUKSESSHME Megjthse pozita e femrës në...

NJERËZIT E DISA PROFESIONEVE MË SË SHUMTI VIJNË DERI TE DIVORCI

NJERËZIT E DISA PROFESIONEVE MË SË SHUMTI VIJNË DERI TE DIVORCI Sipas të dhënave...

NËSE DËSHIRONI BIZNES TË SUKSESHËM DUHET TI DINI DISA KËSHILLA

  NËSE DËSHIRONI BIZNES TË SUKSESHËM DUHET TI DINI DISA KËSHILLA Krijimi i biznesit...

PIKËPAMJET E GRAVE DHE BURRAVE PËR POZICIONET DREJTUESE

PIKËPAMJET E GRAVE DHE BURRAVE PËR POZICIONET DREJTUESE Gratë dhe burrat që punojnë në...

ATMOSFERA NË PUNË NDIKON NË SHËNDETIN E TË PUNËSUARVE

  ATMOSFERA NË PUNË NDIKON NË SHËNDETIN E TË PUNËSUARVE Lidhjet sociale me kolegët...