ME DISA TRUKE TË GRIMIT, FLOKËVE DHE MODËS MUND TË DUKENI MË TË REJA

ME DISA TRUKE TË GRIMIT, FLOKËVE DHE MODËS MUND TË DUKENI MË TË REJA

Me disa truke të grimit, flokëve dhe modës mund të merrni pamje rinore. Gjithashtu mund të përpiqeni të mbani një mënyrë jetese të shëndetshme për të ngadalësuar shenjat e plakjes dhe ta keni të vështirë të merrni me mend moshën tuaj.

  1. Zgjidhni buzëkuqin me ngjyrë rozë

Këshilla e parë për t’u dukur më e re është të kaloni ngjyrën e buzëve në nuancë rozë e butë ose rozë e artë. Këto nuanca më të lehta për fëmijë do t’ju ngrenë natyrshëm për t’u dukur më rinore.

  1. Mirëmbani dhëmbët tuaj

Keni parë ndonjëherë një fëmijë me dhëmbë të verdhë? Po, ju e dini përgjigjen. Por, ne të gjithë e dimë se ndërsa rritemi dhëmbët ndryshojnë në të verdhë. Dhe kjo ju bën të dukeni më të vjetër.

  1. Vendosni më pak grim

Është me klas, por pa dyshim që grimi i rëndë nuk është një gjë e mirë për lëkurën e fytyrës sonë. Pra, më mirë të vendosni grim të lehtë ose të thjeshtë.

  1. Kujdes më i mirë për duart tuaja

Duart nuk gënjejnë kurrë, veçanërisht për moshën tonë. Disa studime treguan se njerëzit mund të hamendësojnë me saktësi moshën e njerëzve nga duart e tyre.

  1. Korrektor i duhur

Korrektori i duhur është thelbësor për t’u dukur më i ri. Ju ndihmon të mbuloni disa rrudha ose vija të holla, ose ndonjë shenjë plakjeje. Dhe t’ju bëjë të dukeni dekada më të reja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.