Ekonomi

RMV NDËR VENDET MË TË VARFRA NË RAJON DHE EVROPË

RMV NDËR VENDET MË TË VARFRA NË RAJON DHE EVROPË Maqedonia e Veriut konsiderohet...

SHKENCËTARËT JAPONEZ SYNOJNË TË PRODHOJNË ENERGJI NGA BORA

SHKENCËTARËT JAPONEZ SYNOJNË TË PRODHOJNË ENERGJI NGA BORA Disa shkencëtarë japonezë janë duke testuar disa mundësi...

24 VITE PREJ KUR EVROPA KA VALUTËN E SAJË EURON

24 VITE PREJ KUR EVROPA KA VALUTËN E SAJË EURON Që nga 1 janari...

EUROSTAT E RRADHITË RMV-NË NDËR VENDET MË TË VARFËRA NË EVROPË

EUROSTAT E RRADHITË RMV-NË NDËR VENDET MË TË VARFËRA NË EVROPË Maqedonia e Veriut...

PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA KËRKOJNË MBËSHTETJA MUJORE TË BARAZOHET ME RROGËN MINIMALE

PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA KËRKOJNË MBËSHTETJA MUJORE TË BARAZOHET ME RROGËN MINIMALE Kualicioni...