Opinione

NJIHUNI ME SHOFEREN SHQIPTARE TË AUTOBUSIT NË ZVICËR

  NJIHUNI ME SHOFEREN SHQIPTARE TË AUTOBUSIT NË ZVICËR Në regjistrimin e fundit të...

PSIKOLOGËT: COVID-19 KA ATAKUAR JO VETËM SHËNDETIN FIZIK POR EDHE ATË MENDOR

Gentiana Memeti Ademi-Psikologe PSIKOLOGËT: COVID-19 KA ATAKUAR JO VETËM SHËNDETIN FIZIK POR EDHE ATË...

HIGJIENA ORALE GJATË AGJËRIMIT – BISEDË ME DR. SPEC. AMELLA CANA

Dr. spec. Amella Cana, e punësuar në Qendrën Klinike Universitare Stomatologjike “Shën Pantelejmon” në Shkup...

SHTATË MOTRA JANË MOTIV PËR SHUMË GRA- TREGIMI SE SI LINDI DHE U ZHVILLUA “SEVEN SISTERS BAKERY”

SHTATË MOTRA JANË MOTIV PËR SHUMË GRA- TREGIMI SE SI LINDI DHE U ZHVILLUA...

KADRIU: AGJËRIMI NJË MUNDËSI E MIRË EDHE PËR DETOKSIM DHE RIGJENERIM TË ORGANIZMIT

KADRIU: AGJËRIMI NJË MUNDËSI E MIRË EDHE PËR DETOKSIM DHE RIGJENERIM TË ORGANIZMIT Besimtarët...