ÇAJI NGA KOPRA NDIHMON TRETJEN E USHQIMIT NGA TRYEZA FESTIVE
Për festat e fundvitit tryezat tona janë të mbushura me ushqime, të cilat na bëjnë të kemi problem me tretjen.
Ekziston një pije e shëndetshme dhe natyrale që qetëson urthin e bezdisshëm, ndihmon me dispepsi dhe mban larg atë ndjesi të keqe djegieje në fyt ose gjoks në ditët kur e teprojmë.
I referohemi koprës mrekullibërës, i cili ka veti tretëse dhe na nxjerr nga kjo gjendje e vështirë që na ofron një vakt të pasur.
Gjithçka që duhet të bëni është të zieni 1 lugë e gjysmë çaji për rreth 15 minuta, ta kulloni dhe ta vendosni pijen në një filxhan të madh.
Nëse e kombinoni me një lugë mjaltë, që ka veti zbutëse, rezultati do të jetë më i menjëhershëm.
Leave a Reply