Psikologji

INTROVERTIZMI

Kur dëgjojmë fjalën introvert, menjëherë mendojmë  për dikë që është i turpshëm ose i...

ANKTHI, SIMPTOMAT DHE TRAJTIMI I TYRE

Ankthi është reagimi natyror i trupit tuaj ndaj stresit. Është një ndjenjë frike ose...

SHËNDETI MENDOR

SHËNDETI MENDOR DHE MIRËQENIA JONË Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, mirëqenia mendore përcaktohet si...