Kultura

PERSONAT QË SHKOJNË RREGULLISHT NË KONCERTE JANË MË TË LUMTUR

PERSONAT QË SHKOJNË RREGULLISHT NË KONCERTE JANË MË TË LUMTUR Një studim australian, i...

ALBINA KELMENDI DHE FAMILJA KELMENDI DO TA PËRFAQËSOJNË SHQIPËRINË NË EUROVISION

ALBINA KELMENDI DHE FAMILJA KELMENDI DO TA PËRFAQËSOJNË SHQIPËRINË NË EUROVISION Shqipërinë do ta...

DUA LIPA PASI MORI SHTETËSINË SHQIPTARE PERFORMON NË KONCERTIN E PAVARËSISË

DUA LIPA PASI MORI SHTETËSINË SHQIPTARE PERFORMON NË KONCERTIN E PAVARËSISË Me një koncert...

PËRKUJTOJMË GRUAN PJESMARRËSE NË KONGRESIN E MANASTIRIT PARASHQEVI QIRIAZI

NË DITËN E ALFABETIT PËRKUJTOJMË GRUAN PJESMARRËSE NË KONGRESIN E MANASTIRIT PARASHQEVI QIRIAZI Në...

TRI SHQIPTARE NË GARË PËR ÇIMEIN E MADH TË MTV EUROPE MUSIC

TRI SHQIPTARE NË GARË PËR ÇIMEIN E MADH TË MTV EUROPE MUSIC Të dielen,...