VARIANTI MË I MIRË PËR NJË MËNGJES TË SHËNDETSHËM ËSHTË TËRSHËRA

VARIANTI MË I MIRË PËR NJË MËNGJES TË SHËNDETSHËM ËSHTË TËRSHËRA

Nëse dëshironi të humbni peshë, kurrë nuk duhet të dilni nga shtëpia pa mëngjes, pasi kjo gjë thjesht do rrisë dëshirat për ushqime të pashëndetshme gjatë ditës.

Varianti më i mirë i mundshëm për një mëngjes të shëndetshëm është tërshëra. Tërshëra qëndron gjatë në stomak, ndërsa drithërat e tjera ulin nivelin e glukozës në gjak dhe pastaj individi përjeton një gjendje të papritur të rënies së sheqerit.

Studime të shumta kanë konfirmuar se tërshëra për mëngjes ndihmon në humbje të peshës dhe zvogëlon mundësinë e marrjes së kalori nga 31-50% dhe efektet e saj janë afatgjate e të qëndrueshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.