“GABIMET” QË NUK DUHET T’I BËNI PAS NDARJES

“GABIMET” QË NUK DUHET T’I BËNI PAS NDARJES

Ndarja e një çifti zakonisht kalon me dhimbje, të paktën për njërin nga partnered. Por cilat janë gabimet më të shpeshta pas një ndarjeje?

 1. Shpenzimet e tepërta
  Mbi gjithçka. Duke filluar me çarçafët e rinj (epo, nuk mund të flemë me ato që na kujtojnë atë, apo jo?) e ndjekur nga blerjet e frikshme të ndarjes.
 2. Pini alkool
  Shumë. Kur nuk jemi duke pirë, ne po dërgojmë emoji-n e gotës së verës, të ndjekur nga një pikëpyetje, të gjithëve në listën tonë të telefonit.
 3. Konsumoni ushqime të kripura
  Orekset tona patetike nuk mund të përballojnë një vakt të plotë tani, kështu që ushqimet e vogla e të kripura llogariten si darkë. Dhe, ndoshta çdo patatinë apo ushqim i paketuar duket si opsioni perfekt.
 4. Përpiqeni të jeni ‘mirë’ shumë shpejt
  Hapi 1: Planifikoni një natë për të festuar statusin e vajzës sonë beqare. Hapi 2: Filloni të qani në orën 21:00 fill pas festës.
 5. Tregoni gënjeshtra
  Kur ai dërgon mesazhe për të parë se si jemi, ne i përgjigjemi: “Më falni, numri i kujt është ky?” Gënjejeni atë, por jo veten.
 6. Përpiqeni të jetë shok me të
  Spoiler: nuk ndodh kurrë (ose të paktën, jo menjëherë gjithsesi). Mos u përpiqni të jeni të ftohtë dhe thjesht kaloni muajin duke e urryer atë tashmë.
 7. Ktheheni në kibernetikë
  Kush është ajo vajzë me të cilën sapo është miqësuar në Facebook? Kush është në foton e tij të re të profilit? Pse ai papritmas filloi të postojë në Twitter?
 8. Deheni dhe dërgoni mesazhe
  Tregohuni të qëndrueshem dhe mos dërgoni mesazh si, “Heeey, më mungon!”, dhe asgjë të tipit “Nuk mund ta besoj se të kam dashur ndonjëherë, mos më dërgo më mesazh!”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.