KOMBINIMET I VESHJES SË DIMRIT

KOMBINIMET I VESHJES SË DIMRIT

A ka ndonjë gjë më luksoze se një veshje e bardhë dimërore? Kjo nuancë neutrale ka aftësinë ta bëjë çdo njeri që e ka veshur atë të duket i shtrenjtë. Mund të jetë e ftohtë dhe e zymtë jashtë, por pa dyshim ajo tregon elegancë.

Stilet aktuale të dimrit në të zezë dhe të bardhë

Nëse flasim për kombinime të përjetshme të ngjyrave, e të mos përmendim bardh e zi, do të ishte një gabim. Pavarësisht nga trendet e momentit, ky kombinim ngjyrash duket se është gjithmonë një zgjedhje e mirë. Dhe është e vështirë të gabosh me të.

Edhe këtë dimër mund të kombinoni pantallona osa fun të zi, me këmishë të bardhë ekstra të gjatë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.