JAVA E MODËS NË LONDËR

JAVA E MODËS NË LONDËR

Java e Modës në Londër është duke ecur mirë, dhe përveç trendeve në pista, kishte mundësi të shihien vetë ato që kanë pushtuar rrugët e kryeqyteteve të botës.

Këtyre ditëve, kryeqyteti anglez është mbushur me trende dhe blogere që kanë ardhur nga vende të ndryshme të Evropës.

Ky ishte një moment ideal për të parë se çfarë tendencash të modës kanë përqafuar dhe çfarë pjesësh mbretërojnë rrugëve të botës nga sfera e modës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.