Biznes

PAGA MINIMALE NË RMV NUK MJAFTON PËR GJYSMËN E NEVOJAVE MUJORE

PAGA MINIMALE NË RMV NUK MJAFTON PËR GJYSMËN E NEVOJAVE MUJORE Rritja e çmimeve...

5 KËSHILLA PËR GRATË QË TË KENË SUKSES NË BIZNES

5 KËSHILLA PËR GRATË QË TË KENË SUKSES NË BIZNES Të jesh sipërmarrës nuk...

GUXO DHE PROVO,NËSE DËSHTON PROVO PËRSËRI-TREGIM SUKSESI

GUXO DHE PROVO EDHE NËSE DËSHTON PROVO PËRSËRI-BIZNESI I GRUAS “Për gratë do të...

SHPËRBLEHET SUKSESI MENAXHUES I GRUAS – TOP 100 SHPALL KOMPANITË MË TË SUKSESSHME TË VITIT

    Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore për të 11-tën herë me radhë, organizoi...

SFIDAT E GRAVE NË NISJEN E BIZNESIT

"Para se të nisni idetë tuaja mendoni që asnjë grua e suksesshme, në cilëndo...