BUZËT E PLASARITURA TRAJTONI ME MJALTË

BUZËT E PLASARITURA TRAJTONI ME MJALTË

Për të pasur buzë të lëmuara, gjëja kryesore që duhet të bëni është të pini shumë ujë. Vetëm hidratimi mund t’ju ndihmojë për të pasur buzë të buta për një kohë të gjatë.

Ndërsa doni një formulë natyrale për t’i hequr ato plasaritjet e bezdishme të lëkurës? Ja një sugjerim të thjeshtë.

Ju duhet: 

  • 1 lugë kafe mjaltë
  • ½ lugë kafe vazelinë

Çfarë duhet të bëni:

  • Aplikoni fillimisht mjaltin tek buzët. Pastaj aplikoni vazelinën.
  • I lini bashkë për 15 minuta dhe më pas përdorni një pambuk për t’i hequr.

Përdoreni këtë metodë varësisht rezultateve që shihni dhe nivelit të plasaritjes së buzëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.