5 GJËRA QË E BËJNË NJË GRUA TË BUKUR

Shumë njerëz mendojnë se çelësi i bukurisë së një femre fshihet në grimin e saj. E vërteta është se bukuria nuk vjen nga një hijezim syri apo shkëlqim i buzëve. Në transmetimin e tërheqjes femërore përfshihen faktorë krejtësisht të ndryshëm.

PASIONI I SAJ

Kushdo që nuk ndjen pasion për diçka, mërzitet. Kjo vlen edhe për gratë. Jeta mund të ecë shpejt dhe mund të jetë e vështirë të ndalemi dhe të marrim kohë për të bërë gjërat që duam dhe argëtohemi. Por një grua që gjen kohë për të ndjekur pasionin e saj është vërtet e bukur. A keni ndonjë hobi? A ju pëlqen të ecni nëpër male, të përgatiteni, të gatuani, të bëni kopshtari, gdhendje, origami… apo të ushtroni?

MENDJA E SAJ

Thonë që femrat e bukura nuk janë të zgjuara. Ne themi se vetëm femrat inteligjente janë të bukura. Është e rëndësishme të mendojmë për mënyrat se si mund të edukojmë veten – së pari duhet të shikojmë veten dhe të shohim dobësitë tona, duke pranuar sinqerisht se në cilën fushë kemi mangësi. Pastaj bëni një plan për të përmirësuar aftësitë tuaja ose për të zhvilluar aftësi të reja. Dhe mos harroni: njohuria do të jetë forca juaj – forca për të besuar në veten tuaj. Të jesh vetvetja.

PAVARËSIA E SAJ

Një grua që mund të kujdeset për veten është një grua e bukur. Ajo nuk ka nevojë për mbështetje financiare ose emocionale nga askush – familja, partneri dhe miqtë. Nuk pret që princi të vijë dhe ai të rregullojë jetën e saj. Ajo ka pozicione të qarta nga të cilat nuk heq dorë. Ato ndjekin qëllimet e tyre dhe i arrijnë ato.

SHPIRTI I SAJ

Ne mendojmë se të gjithë mund të pajtohemi me të dyja duart, se askush nuk është rehat të jetë pranë njerëzve nën depresion. Kështu që gratë të orientuara negativisht, pavarësisht bukurisë fizike,  shtypin rrethanat. Sigurisht që nuk do të thotë të jesh tërheqëse në sytë e të tjerëve, çdo zonjë duhet të ngul një buzëqeshje të përhershme në fytyrën e saj. Çelësi është në një shpirt të guximshëm aventurier, një kërkues argëtimi dhe emocione e përvoja pozitive.

VETËBESIMI I SAJ

Vetëbesimi është padyshim cilësia më e bukur nga të gjitha. Gruaja që shkel me vetëbesim, me kokën lart, kudo që të jetë: në punë, në shtëpi, në rrugë, mes të huajve është një grua e bukur. Vetëbesimi i saj ngjall respekt dhe admirim tek ata që e rrethojnë./ Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.