DISA SHPREHI QË NDIKOJNË NEGATIVISHT NË PUNË

 

DISA SHPREHI QË NDIKOJNË NEGATIVISHT NË PUNË

Çdonjëri nga ne ka shprehi të ndryshme por disa nga ato ndikojnë negativisht në punë. Ato ju thithin energjinë pozitive dhe ndikojnë negativisht tek ju prandaj preferohet ti shmangni ato. Mëposhtë ju sjellim disa nga to shprehi:

  • I merrni gjërat personalisht
  • Shikoni nga e kaluara
  • Kontrolloni vazhdimisht mediat sociale
  • Shqetësoheni vazhdimisht edhe pa arsye të mirëfilltë, apo për gjëra që s’janë në dorën tuaj
  • I shihni gjërat me negativitet
  • Flini shumë
  • Keni dietë ushqimore të varfër
  • Ankoheni vazhdimisht

Leave a Reply

Your email address will not be published.