KA VDEKUR NË MOSHËN 83 VJEÇARE YLLI I MUZIKËS “ROCK ‘N’ ROLL” TINA TURNER

KA VDEKUR NË MOSHËN 83 VJEÇARE YLLI I MUZIKËS “ROCK ‘N’ ROLL” TINA TURNER

Ylli botëror i muzikës është lindur më 26 nëntor 1939 dhe rritur në Nutbush, Tennesse, ku ajo kujtonte se si mblidhte pambuk me familjen e saj.

Ajo ka kënduar në korin e kishës në qytetin e saj, dhe si adoleshente ka kënduar në grupin muzikor të burrit të saj, Ike Turner, në ST Louis, i cili fillimisht e kishte refuzuar kërkesën e saj për t’u bërë pjesë e grupit, shkruan The Guardian.

Burri Tina Turner ishte abuziv ndaj saj saqë kur kishte shprehur dëshirën të largohej herët nga grupi, ai kishte ushtruar dhunë mbi të.

Tina Turner, ka vdekur, në moshën 83 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.