NGJYRA E THONJËVE PASQYRON GJENDJEN TUAJ

NGJYRA E THONJËVE PASQYRON GJENDJEN TUAJ

Gratë dhe vajzat shpesh i zgjedhin ngjyrat e thonjëve duke ndjekur trendet, por a e keni menduar ndonjëherë se zgjedhja e ngjyrës mund pasqyrojë e gjendjen tuaj aktuale por edhe e personalitetin në përgjithësi.

Ndërsa disa grave dhe vajzave u pëlqen të eksperimentojnë, të tjerat duan të jenë në të ashtuquajturën zonë të sigurt dhe zgjedhin rregullisht të njëjtën nuancë ose të ngjashme manikyri.

E KUQJA – jeni një person pasionant dhe energjik pavarësisht se çfarë nuance të kuqe zgjidhni.

TIRKIZ  – një ngjyrë ideale për tipat aventureske që janë gjithmonë gati për një sfidë.

VJOLLCË – krijuar për optimistët dhe ata që janë gjithmonë në kërkim të pozitives.

ROZË – zgjidhet nga njerëz që duan të kujdesen për veten dhe janë mjaft të dhembshur.

E VERDHA – për ata që duan të qeshin dhe të mos heqin buzëqeshjen nga fytyra e tyre.

BLU – një ngjyrë që përshtatet në stile të ndryshme veshjesh dhe karakterizon njerëzit e qetë.

PORTOKALLI – zgjidhet nga persona plot vitalitet dhe energji.

E GJELBËR – karakteristikë e njerëzve plot harmoni.

THONJË TË NDRITSHËM – një reflektim i njerëzve simpatikë që duan të argëtohen.

THONJTË ME NGJYRA DHE VIZATIME TË NDRYSHME – sinonim i kreativitetit dhe imagjinatës.

Thonjtë ME NGYRË METALI – të zgjedhur nga njerëz me karakter të fortë.

E BARDHJA KLASIKE – e rezervuar për personat që rrezatojnë rini, por edhe elegancë.

MANIKURI FRANCEZ – rrezatojnë elegancë, butësi dhe romancë.

E ZEZA – zgjidhet nga femrat që kanë pikëpamje të forta dhe janë plot vetëbesim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.